Spor

Yeşil-siyahlılardan şampiyonluk sözü

Takımı meşalelerle ve sloganlarla karşılayan KOTO Okulu öğrencileri, Kocaelispor’dan şampiyonluk sözü aldı

Eğitim hayatındaki başarıları kadar, spor müsabakalarındaki galibiyetleriyle de rol model olan Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Kocaelispor futbolcularını ağırladı. Kocaeli Ticaret Odası’nın, iş dünyasına nitelikli eleman yetiştirmek üzere mesleki hayata kazandırdığı ve açıldığı günden bu yana gerek mesleki eğitim gerekse spor branşlarındaki başarılarıyla örnek olan Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, çok sevdikleri Kocaelispor’u okullarında konuk etti.

Yeşil-siyahlılardan şampiyonluk sözü  

Günler öncesinden hazırlık yapan, adeta okulu yeşil-siyah bayraklarla donatan öğrenciler; Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi- Kocaelispor Başkan Vekili Murat Barış, Kocaelispor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, Takım Kaptanı Burak Süleyman, Talha Mayhoş, Kemal, Haşim Arda Sarman ve Kaleci Volkan’ı meşaleler, marşlar ve dev pankartlarla karşıladı.

KOTO ÖĞRENCİLERİ HER ZAMAN KOCAELİSPOR’UN YANINDA

KOTO Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Ziya Uludüz, Okul Müdürü Coşkun Cebeci, Okul Aile Birliği Başkanı Nilüfer Bozkurt, öğretmenler ve coşku dolu öğrenciler tarafından karşılanan Kocaelispor heyeti, öğrencilerle söyleşi programında bir araya geldi. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Müdürü Cebeci, öğrencilerin kendi eğitim hayatlarının yanı sıra kentin takımı Kocaeslipor’a da çok ilgili olduklarını söyleyerek, “Okulumuzda maç organizasyonları da düzenleyerek tribün desteğimizi sağlıyoruz. Her zaman, her yerde yanınızdayız” dedi.

Yeşil-siyahlılardan şampiyonluk sözü  

30 BİN SEYİRCİ HEDEFİ

Programda öğrencilere hitap eden Kocaelispor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, maçlarda kendilerini yalnız bırakmayan KOTO öğrencilerine iade-i ziyaret gerçekleştirmek istediklerini söyleyerek, “Maçlarda bize vermiş olduğunuz tribün desteğinden dolayı teşekkür ederiz. Biz de bugün size iade-i ziyaret gerçekleştirmek istedik. Biliyorsunuz Pazar günü Kocaelispor’umuzun, Karşıyaka ile mücadelesi var. Hepinizi galibiyet coşkumuza ortak olmaya davet ediyoruz” dedi. Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi- Kocaelispor Başkan Vekili Murat Barış da, maçta 30 bin seyirci hedefi olduğunu hatırlatarak, tüm öğrencilere en az 1 yakınıyla maça gelmeleri çağrısında bulundu.

Yeşil-siyahlılardan şampiyonluk sözü  

YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK

Akabinde öğrenciler futbolcuları soru yağmuruna tuttu. Yeşil-Siyahlı takımın yıldız futbolcuları matematiksel olarak şampiyonluğu kazanana kadar ipleri elden bırakmayacaklarını vurgularken, öğrencilere şampiyonluk sözü de verdiler. Kocaelispor’un efsaneleşen kaptanı Burak Süleyman da, böylesi bir takımın kaptanı olmaktan gurur duyduğunu ve bunun muhteşem bir his olduğunu ifade ederek, “Kocaelispor adım adım Süper Lig’e yaklaşıyor. Taraftarımızın desteği de bizim için çok büyük motivasyon. Diğer liglerde bu kadar çok ve coşkulu taraftarı bulmak çok zor. Kocaelispor kaptanlığı da muhteşem bir duygu” diye konuştu. Tüm futbolcular aynı anda, Kocaelispor’u şampiyonluğa götürme sözü verdi. Söyleşinin ardından, oyuncular formaları çocuklar için imzaladı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu