Ekonomi

Urfalı iş insanından istihdam yatırımı

Şanlıurfalı İş İnsanı Bekir Turanoğlu, iş yerlerinin birer birer kapandığı pandemi döneminde bir çağrı merkezi kurarak istihdama katkı sağladı

İzmit’te pandemi döneminde istihdama önemli bir katkı sağlayan Şanlıurfalı İş İnsanı Bekir Turanoğlu, herkese örnek olacak bir adım attı. İlk etapta 40 personel ile sektöre giren Turanoğlu, istihdama yüzde yüzün üzerinde katkı sağlayacaklarını ifade etti.

‘ÖNEMLİ BİR AÇIĞI KAPATIYORUZ’

Yaptıkları çalışmaları anlatan Şanlıurfalı İş İnsanı Bekir Turanoğlu, “Pandemi döneminde çoğu iş yeri kapanmasına rağmen bizler ülkemiz adına taş üstüne taş koymaya çalışıyoruz. Pandeminin sonucu olarak artan işsizliğe bir nebze olsun çare olmak adına çağrı merkezimizi kurduk. Elimizden geldiği kadar istihdam sağlamayı amaçlıyoruz. Sayısal olarak baktığımızda istihdam açısından önemli bir açığı kapatmış olacağız. Şu anda 40 personel ile başlıyoruz. Hedefimiz yüzde yüzün üzerine çıkmak. Kurumsal firmalarla çalışacağız” dedi.

Urfalı iş insanından istihdam yatırımı

“UZMAN İSİMLER EĞİTİM VERİYOR”

Kurdukları Telecall Center Çağrı Merkezi hakkında bilgi de veren Turanoğlu, “Şu anda sektörde ikinci firmayız. İlerleyen günlerde kurumsal firmalardan gelen teklifler üzerine yüz kişiye istihdam sağlama hedefindeyiz. Şu anda personel çalışacağımız firmalara yönelik hizmetleri yerine getirmek amacıyla bir hafta eğitim alacak. Eğitimlerimizi 10 yıllık Şirketin Danışmanı Çağrı Gülsoy  ve Operasyon Müdürü Sümeyye Çarboğa Özbey veriyor” ifadelerini kullandı.

Urfalı iş insanından istihdam yatırımı

“KOCAELİ’DEN SONRA GENİŞLEYECEĞİZ”

Personele eğitim veren Operasyon Müdürü Sümeyye Çarboğa Özbey, çağrı merkezi sektöründe öncü lider olmayı planladıklarını belirterek “Bölgesel olarak genişleme amacı da taşıyoruz. Bir tek Kocaeli’ye bağlı kalmayıp farklı illerde lokasyonlarımızı büyütmek istiyoruz. Genç kültürün çağrı merkezine uzak kalmış olan doğu bölgesini de bu kapsamda kendi projelerimizle büyütmek istiyoruz. Profesyonel kadro ile çalışıyoruz. Aktif olarakça lıştığımız 3 firma var. Yeni kurulmuş ya da kurumsal olmayan firmalarla çalışmıyoruz. Amacımız kurumsal firmalarla çalışıp onların çözüm odağı olabilmek ve müşteri devamlılığını sağlayabilmek” dedi.

“YÜKSEK TEKNOLOJİ KULLANIMI”

Ekip kadrosunun dinç, dinamik ve profesyonel bireylerden oluştuğuna dikkat çeken Özbey, “Hedeflerimiz arasında güçlü büyüme ile hissedarlarımıza değer katmak, yüksek seviyede müşteri memnuniyeti sağlamak, yaratıcılığı vegelişimi destekleyerek ilerici olmak,yüksek teknoloji kullanımı ile verimlilik artışı ve rekabet üstünlüğü sağlamak yer alıyor. Çalışanlarımızın gelişimini desteklemek ve motivasyon yaratmak da önceliklerimiz arasında. Her projemiz için eğitim planlaması yapılmaktadır. Yapılan planlama doğrultusunda çalışanlarımızın hazır olduğunu hissettiğimiz anda işleyişi sağlıyoruz” diye konuştu.

“DÜNYA DİJİTALLEŞTİ”

Açıklamalarını sürdüren Operasyon Müdürü Sümeyye Çarboğa Özbey, “Firmalar, artık eskisi gibi şubeden çalışmıyor. İnsanlar da her şeyi internet ve bilgisayar aracılığıyla yapmaya başladı. Pandemi döneminde de bu hizmetler yeterince arttı. Günümüzde her şey dijitalleşti. Şubelerin çoğu küçülmeye gidip çağrı merkezi ile ilerliyor ve hizmet veriyor. Bizlerde çağrı merkeziyle ilerleyenşirketlerle çalışıyoruz. Bizler de bu yönde çalışmalarımızı tasarladık. Her zaman güler yüzlü bir tek müşteriye değil çalışanlara da değer veren şirketiz” ifadelerini kullandı.

 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu