Güncel

Daha konforlu gideceğiz

Ulaşımpark’ın Sabiha Gökçen Havalimanına yolcu taşıyan 250 numaralı hatta koyduğu 5 yeni otobüsle konforlu yolculuk başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na günde 21 gidiş 21 dönüş olmak üzere toplamda 42 sefer yapan Hat 250 için 5 yeni otobüsün sefere başladığını duyurmuştu. Başkan Büyükakın’ın, ‘‘Vatandaşların konforlu ve güvenli bir yolculuk yapabilmeleri için aldığımız 5 yeni otobüsün kentimize, Kocaeli’mize hayırlı olmasını diliyorum’’ sözleriyle duyurduğu 5 yeni otobüs seferlerine başladı. Yolcular, yeni ve konforlu araçlarla seyahat etmekten memnun.

GÜNDE 42 SEFER

Hat 250 ile otobüsler günde toplamda gidiş dönüş olmak üzere 42 sefer gerçekleştiriyor. Saat başı Kocaeli Otogar 41,42,43,44,45 numaralı peronlardan hareket eden otobüslerle vatandaşlar belirli duraklardan otobüslere ulaşıyor. Hat 250 ekspres bir hat olması nedeniyle hızlı, konforlu ve güvenli bir yolculuk imkanı da yolcularına sunuyor. Yaklaşık altmış dakikada Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşan otobüslerle aktarmasız yolculuk sağlanıyor.

 

 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu