Yaşam

Yeşilay’dan Vali Karadeniz’e ziyaret

Yeşilay Derneği Sakarya Şube Başkanı Arzu Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Sakarya Valisi Sn. Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret ederek hayırlı olması temennisinde bulundu

Sakarya’da göreve başlayan Vali Yaşar Karadeniz’e hayırlı olsun ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Yeşilay Derneği Sakarya Şube Başkanı Arzu Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Vali Karadeniz’i makamında ziyaret etti. Dernek Şube Başkanı Arzu Çakır, ziyarette  derneğin faaliyetleri hakkında bilgi vererek; “Siz Sayın Valimize Yeşilay Ailemize gösterdiği teveccühlerinden ve nazik kabullerinden ötürü şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Yeşilay'dan Vali Karadeniz'e ziyaret

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yaşar Karadeniz ise bağımlılıkla mücadelenin tek bir kurum veya merciinin işi olmadığını, kamu, özel sektör ve sivil toplum gibi birçok paydaşın ortak çabasını ve uzun soluklu bir programın tavizsiz uygulanmasının gerektiğin söyledi. Bu konuda Yeşilay’ın önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade eden Vali Karadeniz; “Valiliğimizin koordinesinde tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla, STK’larla, vatandaşlarımızla topyekün bir mücadele anlayışı içerisinde hareket etmekteyiz.

Yeşilay'dan Vali Karadeniz'e ziyaret

Bağımlılıkla mücadelede toplum farkındalığını ve etkinliğini arttırmak için vermiş olduğumuz topyekûn mücadelemize sağlamış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ediyorum, titizlikle sürdürmüş olduğunuz başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum Sakarya”diye konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu