Siyaset

Erenkaya, magazin ağzıyla konuştu

Hikmet Erenkaya ,“Sandıktan çıkmak en tatlı şey” dedi

CHP Kocaeli İl Başkan adayı Hikmet Erenkaya, Gölcük’te il delegeleriyle bir araya geldi. Partililere seslenen Başkan Erenkaya, “Siyasette en tatlı şey örgütün sandığından çıkmaktır” ifadelerini kullandı. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan adayı Hikmet Erenkaya, CHP Gölcük İlçe Başkanlığı’nda il delegeleriyle bir araya geldi. Katılımın oldukça yoğun olduğu programda ilçe başkanı Fikret Gürel de yer aldı. İlçe binasında oldukça sıcak karşılanan Başkan Hikmet Erenkaya, 1 Mart’ta yapılacak kongreden galip çıkması durumunda izleyeceği politikaları CHP’lilerle paylaştı. Başkan Erenkaya daha sonrasında ise kendisine yöneltilen sorulara tek tek cevap vererek programını noktaladı.

“PARTİME BORCUM VAR”

CHP Kocaeli İl Başkan adayı Hikmet Erenkaya, “Partim bana çok şey verdi. Ben de partime çok şey verdiğime inanıyorum. Benim partime borcum var. O borcu ödemek için il başkanlığına aday oldum. Benim miladım 2023’te sona erecek. Üzülerek söylüyorum ki; şu anda parti içerisinde birliğin pek fazla bulunmadığını görüyorum. Örgütümüzü toparlayarak, küskünlükleri bitirerek partimi Kocaeli’de iktidara taşımak tek amacım. Bunu başardığım zaman hiçbir yere aday olmadan aktif siyaseti bırakacağım. Ancak, aktif olarak siyaset yapmasam da her zaman partim için çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Erenkaya, magazin ağzıyla konuştu

“EN TATLI ŞEY SANDIKTAN ÇIKMAK”

Katıldığı her programda önseçim vurgusu yapan Başkan Erenkaya, “Sandıktan galip çıkmam durumunda 12 ilçe başkanımla her zaman bir ve uyumlu çalışacağım. Ben önseçimin parti içi demokrasiyi temsil ettiğini düşünüyorum. Siyasetteki en tatlı şey; örgütün sandığından çıkıp göreve gelmektir. İl başkanı olmam durumunda önseçim konusunda kararlı duracağım. Bu parti için alın teri döken herkes benim başımın tacı olacak. Ama o alın terini görmem gerekiyor. Bir il başkanı tek başına kısıtlı işler başarabilir. Ama bir olduğumuz taktirde gerçek örgüt olabiliriz. Bunu tekrar buradan açıklamak istiyorum” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu