Spor

Zafer için koşacaklar

Çocuk Maratonu ile çocuklar yarın Zafer’e koşacak

Geleceğimiz olan çocuklara yönelik etkinliklere bir yenisini daha ekleyecek olan İzmit Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Cephanelik Stadı’nda Çocuk Maratonu düzenliyor. İzmit Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl 2 gün boyunca sürecek dolu dolu bir programa imza atacak. Birbirinden renkli etkinlik, gösteri ve konserlerin düzenleneceği programlar kapsamında çocuklar için maraton düzenlenecek. Çocuk Maratonu 29 Ağustos Pazar Günü saat 18.00’de Cephanelik Stadı’nda gerçekleşecek.

7-14 YAŞ ARASI ÇOCUKLAR

Çocuk Maratonu’nda 7-14 yaş arası çocuklar ve aileleri birlikte maraton koşacak. Özel gereksinimli ve koruma altındaki çocukların da davet edileceği etkinlikte maraton koşusunun yanı sıra farklı spor dallarında aktiviteler de yer alacak. Çocuklar engelli koşu ve bayrak yarışlarıyla zafere doğru koşacak.

SAHNE İZMİT BÜYÜLEYECEK

Maraton ve spor etkinliklerinin ardından ise  Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğu yöresel ve modern dans koreografileriyle İzmitlilere dans şöleni sunacak. Sahne İzmit gösterileri Cephanelik Stadı’nda saat 21.15’te başlayacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu