Moda

Bu yaz tüm dünya plajlarında trend tek parça mayolar

Bazı şeylerin modası asla geçmez. Basit bir tek parça mayo bu listenin başında yer alır. Bikiniler hoş olsa da şık ve klasik tek parça, yıllarca giyebileceğiniz bir stildir.

Seyahatlerde şık ve aile tatillerinde uygun, minimal tek parça kesinlikle gardırobumuza kolayca entegre edilebilecek lüks bir moda ürünüdür. Tek parça mayoda, kaliteli kumaş ve bireysel vücut şekillerine uyan bir kesim, kadınların kendilerini seksi, güçlü ve özgüvenli hissetmelerine yardımcı olmanın anahtarıdır.

ZEKİ 110 ÇEŞİT ÜRETTİ, 23’Ü TÜKENDİ

En iyi tek parça mayolar söz konusu olduğunda dünya kadar seçenek var. Çünkü, ünlü mayo markası Zeki, bu yaz için tam 110 çeşit tek parça mayo üretti. Ancak 23’ü haziran ortasında tükendi bile.

Bu yaz tüm dünya plajlarında trend tek parça mayolar

90’LARA SAYGI DURUŞU

Sıcak aylar için doğal bir seçim olan çiçekli mayolar, güneşte geçirdiğiniz zaman için güvenilir ve şık bir seçimdir. 90’lara saygı duruşunda bulunan mikro çiçeklerden ve daha büyük desenlerden dilediğinizi seçebilirsiniz.

DOLGUN GÖĞÜSLER İÇİN

Göğsü daha dolgun olanlar için destekleyici bir mayo bulmak yaygın bir arayıştır. Balenli, sütyen gibi davranan tek parça mayolar tam size göre.

Bu yaz tüm dünya plajlarında trend tek parça mayolar

ATLETİK VÜCUTLAR

Atletik siluetler, neopren kumaşlar, kullanışlı fermuarlar ve nötr renkler gibi hareket sağlayan tasarım ayrıntılarıyla buluşan Zeki’nin tek parça mayoları, hareket kabiliyeti ve uzun süre yüzmek için ideal.

NOSTALJİ

Saykodelik desenler ve çiçekli retro duvar kağıtları desenleri de bu sezon Zeki’nin mayolarındaki yerini aldı. Geçmişin şık zamanlarını anımsatan tek parça mayo ile bu yaz yüzmenize biraz nostalji katın.

IRINA SHAYK SERGİLEDİ

Dünyaca ünlü süper model Irina Shayk’ın sergilediği tek parça mayolar, Zeki’nin internet ve fiziki mağazalarında ortalama 4 bin liradan satılıyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu