Siyaset

Gökçe, projelerini gençlerle paylaştı

Genç seçmenlerle bir araya gelerek soruları yanıtlayan CHP Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, “Derince büyük bir potansiyele sahip, en büyük gücümüz de gençlerimizdir” dedi

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, Yenikent İrtibat Bürosu’nda genç seçmenlerle bir araya geldi. 31 Mart seçimlerinde ilk defa oy kullanacak gençlerin çoğunlukta olduğu kalabalık tarafından ilgiyle ve sorularla karşılanan Gökçe, gençlerin ilgisine teşekkür etti, her bir soruyu içtenlikle cevaplayarak Derince’ye dair planladıkları projeleri anlattı. Gökçe, “Bu kadar genci burada görmek beni gerçekten mutlu etti ve umut verdi. Ülkemizin, Derincemizin geleceği olan siz gençler, ileride belki de bu sorumluluklarıbizlerden emanet alacaksınız. Sizlerin yaşamış olduğu yere karşı böyle ilgili ve sorumlu olmanız bizler için büyük bir mutluluk kaynağıdır” ifadelerini kullandı.

“İŞ İMKANLARIMIZ ELİMİZDEN ALINIYOR”

Genç seçmenlerle buluşmasında ilk olarak 30 yıldır yaşadığı Derince’de ne gibi sorunları tespit ettiklerini anlatan Av. Sertif Gökçe, eğitim başta olmak üzere spor tesisleri, ulaşım, çevre ve altyapı konusundaki yetersizlikleri dile getirdi. Gökçe, “Bizler size daha güzel bir Derince bırakmak istiyoruz. Şu anki durum itibariyle ilçemizin köyden bir farkı yok. İlçedeki her kurum yavaş yavaş gidiyor. Bunlarla birlikte bu ilçenin çocuklarının elinden iş imkanları da alınmış oluyor. Bizler iş için, alışveriş için diğer ilçelere gitmeye gerek bile duymak istemeden, tüm işlerimizi, alışverişlerimizi, eğitimimizi burada karşılamak istiyoruz. Bunlarda daha fazla potansiyele de sahibiz. Her şeyden önce siz gençler bizim en büyük gücümüzsünüz” diye konuştu.

Gökçe, projelerini gençlerle paylaştı

“SPOR VE EĞİTİMDE İMKANLARIMIZ YETERSİZ”

Gençlerin ilçede spor tesisleri, eğitim ve iş imkanları alanında yaşadıkları sorunları dinleyen Gökçe, “30 yıldır burada yaşayan biri olarak sizlerin yaşadığı sorunları her gün ben de yaşıyorum. Derince Birlikspor’da başkanlık görevinde, Kocaelispor’da da denetim görevinde bulundum. Amatör spor kulüplerinde de disiplin kurullarında görev alıyorum. Bu ilçenin spor tesisi anlamında yetersizliği ortada. Gençlerimizin kullanacağı halı saha, basketbol, voleybol sahası gibi yerler mevcut değil. Mevcut olan spor tesislerindeki imkanların da yetersiz olduğunu bizzat gözlemledim. Ayrıca eğitim kuruluşları ve kurs merkezleri anlamında da başka ilçelere muhtaç durumdayız. Eğitim bizim için en önemli öncelik olarak diğer konularda da tüm eksiklikleri kapatacağız” dedi.

Gökçe, projelerini gençlerle paylaştı

 

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu