Siyaset

“Belediye Başkanı şehirdeki tüm yetimlerin babasıdır”

Saadet Partisi Derince Belediye Başkan Adayı Halil Kayın, Derince Kent Meydanı’ndaki İHH İnsani Yarım Vakfı Derince Temsilciliği Bağış Noktası Ofisi açılışına katıldı

Açılışta konuşan Halil Kayın, “İHH İnsani Yardım Vakfımız ‘Komşusu aç yatarken tok yatan bizden değildir’ inancının tezahürüdür. İHH ilçemizde, ilimizde, ülkemizde ve tüm dünyada mazlumlara yardım eden bir kuruluşumuzdur” dedi.

Konuşmasında İHH’nın tarihçesine kısaca değinen Halil Kayın sözlerine, “Ben de 17 Ağustos 1999 Depremi’nin ertesi günü bir İHH gönüllüsü olarak, Türkiye genelinden gelen yardım kamyonlarını karşılayıp Derince 60 Evler’de yardım noktası kurmuştum. Bugün İHH, Derince ilçemizde de 100 yetimimize her ay düzenli yardım yapmakta” ifadelerini kullandı.

Yaklaşmakta olan yerel seçimlere de işaret eden Halil Kayın, “Biliyorsunuz ki 31 Mart’ta bir seçime gidiyoruz. Bu seçimde seçilecek belediye başkanımızın da şehrimizdeki tüm yetimlerin, tüm ihtiyaç sahiplerinin babası olduğunu düşünüyorum. Şehrimizdeki yetimlere sahip çıkmak sadece İHH gibi STK’ların değil aynı zamanda belediye başkanının vazifesidir. İhtiyaç sahiplerinin ihtiyaçları giderilmeden ‘şehrin babası’ olan belediye başkanı huzur içinde uyuyamaz, uyumamalıdır. Derince’mize bu duyarlılıkta bir belediye başkanının nasip olmasını yüce Allahtan temenni ediyorum” dedi.

“Belediye Başkanı şehirdeki tüm yetimlerin babasıdır”

 

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu