Spor

Karatede başarıya doymuyorlar

KOTO AOSB Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Okul sporlarında Karate dalındaki başarılarına bir yenisini daha ekleyerek, müzesine 5 madalya kazandırdı.

Kocaeli Ticaret Odası’nın nitelikli ara eleman yetiştirmek üzere eğitim-öğretim hayatına kazandırdığı Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, rol model projelerinin yanı sıra spordaki başarılarıyla da takdir görüyor.

Kocaeli İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen müsabakalara beden eğitimi öğretmeni Sercan Yaman tarafından hazırlanan karate takımı, 5 adet madalyayla döndü. Karate müsabakalarında, Erkekler 70 Kg’da Hamim Muhammed Tamyüksel birinci, Genç Kız B Grubu 64 Kg’da Nursena Yıldız birinci, 60 Kg’da Esma Hatun Tamyüksel birinci, Genç Kız A Grubu 56 Kg’da Emine Uzuner, 52 Kg’da Seren Yıldız Şahin de İkinci olarak KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin gururu oldu.

Öğrencilerin spordaki başarılarıyla gurur duyduklarını ifade eden KOTO Başkanı Necmi Bulut, “Öğrencilerimizi spor alanında da desteklemeye devam edeceğiz. Bizleri gururlandıran öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu