Güncel

Kocaeli Tokatlılar Derneği’nden Aksoy’a anlamlı uğurlama

Kocaeli Tokatlılar Derneği Başkanı Turan Şahin ve Başkan Yardımcısı Adem Köse Aydın’a atanan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret ederek Tokat’a özgü hediyelerle uğurladı

Kocaeli’ye yaptığı güzel hizmetler ve başarılı çalışmaları için teşekkür eden Turan Şahin şunları söyledi: “ Siyasi görüş, etnik kimlik, inanç farkı gözetmeden tüm Kocaeli’ye devletimizin şefkatli yüzünü gösterdiniz. Çok çalıştınız, Kocaeli’ye kattıklarınız unutulmaz. Biz ne kadar üzgünsek Aydın da o kadar şanslı. Aydın’da da başarılarınızın devamını diliyoruz”

Kocaeli Tokatlılar Derneği’nden Aksoy’a anlamlı uğurlama

Kocaeli Tokatlılar Derneği, beraberinde getirmiş olduğu Tokat’a has hediyeleri günün anısına vali Hüseyin Aksoy’a takdim etti. Kocaeli Tokatlılar Derneği’nin klasiği olan bir tarafında valinin adı diğer tarafında “Onbeşlilerin Torunları” yazan Tokatspor rengindeki bordo beyaz atkı ile birlikte Tokat’a meşhur sofra bezi, Tokat’ın meşhur ev çemeni ile Zile Pekmezi hediye edildi.  Ziyaretten son derece memnun olan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy dernek yöneticilerine teşekkür etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu