23 Nisan şenliklerinde Oğuzhan Koç rüzgarı esti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirdiği 23 Nisan festivallerinde ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç sahneye çıktı. Alanı dolduran binlerce insanı coşturan Koç, Milli İrade Meydanı’na da övgüler yağdırdı.
MİLLİ İRADE MEYDANINA ÖVGÜLER YAĞDIRDI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında İzmit Milli İrade Meydanı’nda muhteşem bir konser düzenlendi. Oyuncu ve pop şarkıcısı Oğuzhan Koç, Milli İrade Meydanı’nı dolduran çocuk, genç, birlerce Kocaeliliye en güzel şarkılarını seslendirdi. Milli İrade Meydanı’na övgüler yağdıran sanatçı, “Çok güzel bir kültür sanat alanı olmuş. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum” dedi. Koç, sahnedeyken Kocaelispor’un Süper Lig müjdesini de Kocaelilerle paylaştı.
ALKIŞLARLA SAHNEYE ÇIKTI
Konser Milli İrade Meydanı Büyük Sahne’de saat 20.00’de başladı. Sevenlerinin alkışlarıyla sahneye çıkan Oğuz Koç, tüm Kocaelililerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Oğuzhan Koç, binlerce Kocaelinin izlediği konser, “Aşk Beni Yendi” adlı son dönemde çok sevilen şarkısıyla başladı. Sanatçı ayrıca “Kendime Sardım”, “Heyecandan” ve “Ben Hala Rüyada” gibi kendi bestelerinden oluşan repertuarına yer verdi.
KOCAELİSPOR MÜJDESİNİ VERDİ
Öte yandan saatler 21.00’de konserin gerçekleştirildiği Milli İrade Meydanı’na Kocaelispor’un 16 yıl sonra Süper Lig’e yükseldiği haberi geldi. Müjdeyi konseri izleyen binlerle paylaşan Koç, “Bu ne kadar güzel bir haber. Benim konserime denk gelmesi ayrıca beni çok mutlu etti. Kocaelispor’u kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi. Oğuzhan Koç, Kocaelispor için sıradaki şarkısını seslendirdi.
BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR ETTİ
Sevilen konserin sonunda Milli İrade Meydanı’na da değindi. Meydanın; birlik, beraberliğin yansıması açısından son derece anlamlı olduğunu ifade eden Koç, “Çok güzel bir kültür sanat alanı olmuş. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum” dedi. Sempatik tavırları ve muhteşem sesiyle yedilerine muhteşem bir akşam yaşayan sanatçı konserin sonunda kendisini 23 Nisan Şenliklerinde Kocaelili dostlarıyla buluşturduğu için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.