Güncel

Sağlam-Yılmaz Hukuk Bürosu açıldı

KOTO Meclis Üyesi, Yıldırım Eğitim Kurumları Sahibi Yıldırım Yılmaz’ın kardeşi Metehan Yılmaz, Sağlam-Yılmaz Hukuk Bürosu’nu hizmete açtı.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2019 yılında mezun olan Metehan Yılmaz, stajyerlik görevini tamamladıktan sonra İzmit’te hukuk bürosunu hizmete açtı. KOTO Meclis Üyesi, Yıldırım Eğitim Kurumları Sahibi Yıldırım Yılmaz’ın kardeşi olan Metehan Yılmaz’ın hukuk bürosu açılışına Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir ve davetliler katıldı. Pandemi sürecinden dolayı davetlilerin sayısı kısıtlı tutuldu. KOTO Başkanı Necmi Bulut son anda mazeret bildirerek programa katılmadı. Alemdar İş Hanı Kat:5’de hizmete açılan hukuk bürosunun açılış kurdelesini Baro Başkanı Bahar Candemir Gültekin’le birlikte Metehan Yılmaz ve annesi kesti.

Sağlam-Yılmaz Hukuk Bürosu açıldı

“YOLUNUZ AÇIK OLSUN”

Kocaeli Baro Başkanı Candemir, ”Hukuk bürosunun açılmasında; başta Metehan kardeşim ve onun ailesi olmak üzere herkesin eline,emeğine sağlık. Metehan Yılmaz’ın annesi burada. Görüyorum ki duygusal anlar yaşıyor. Bende bir anneyim. Anneler hep çocuklarının başarılı olmasını ister. Açtığınız bu hukuk bürosunda, hak ve adalet arayışınızda yolunuz açık olsun. Doğru yoldan hiç sapmayın. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Sağlam-Yılmaz Hukuk Bürosu açıldı

“GÜVENİRLİLİKTEN TAVİZ VERMEYECEĞİM”

Açılış programında konuşan Metehan Yılmaz, “Yasalara ve mesleki etik değerlere saygılı davranarak, güven ortamı içerisinde temsil ettiğimiz kişi ve kurumların haklarını korumaya çalışacağım. İşlerimi şeffaflık ve güven ortamında yürüteceğim. Güvenirlilikten asla taviz vermeyeceğim. ‘Her davanın kazanılması gibi bir olasılığın olmadığı ancak herkesin hukuki temsile ihtiyaç duyduğu’ bilinci ile hareket edeceğim. İsteyen vatandaşlarımız çalışmalarımıza www.saglamyilmazhukuk.com adresinden de ulaşabilirler. Bu büroyu açmamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu