Siyaset

“Yerel seçimlerin yükü biz gençlerin omuzlarında“

CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Andız ve yönetimi, Kandıra İlçe Örgütü’nü ziyaret ederek Kandıra’da da seçim startını verdi

CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, İl Yöneticileri Emre Gümüş, Caner Arduç, Av. Zeki Karakadılar ve Erol Gök ile birlikte Gençlik Kolları Kandıra İlçe Başkanı Oğuzhan Uçar ve yönetimini ziyaret etti. Yaklaşan yerel seçimler öncesi ilçe örgütlerini ziyaret eden Andız, ilçe örgütleri ile yerel seçimler öncesi yapılacak hazırlıklar hakkında görüş alış verişinde bulunuyor.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ“

Kandıra İlçe binasında yerel seçimlere yönelik hazırlıkların konuşulduğu toplantıda konuşan CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Kandıra İlçe Örgütü Başkanı Oğuzhan Uçar ve yönetiminin düşünce ve önerilerini aldı, İl Örgütü olarak her türlü etkinlikte Kandıra İlçe Örgütünün yanında olduklarını dile getirdi. Örgütün sorunlarının da konuşulduğu toplantıda Andız, genç aktif ve pasif üye çalışması ve yeni üye yapılması için gereken çalışmaların da yapılmasını istedi.

“CUMHURİYETİN VE ADALETİN TEMSİLCİLERİ BİZLERİZ“

Cumhuriyetin ve adaletin temsilcileri şimdi de gelecekte de biz gençleriz diyen Andız, “ Strateji üretimi konusunda tüm gençlerden önerilerini yazıp kendisine teslim etmesini istedi. Yerel seçimlerin yükü biz gençlerin omuzlarında. Yeni neslin önünü biz Cumhuriyet gençleri açacağız bunu hiç kimse unutmasın “ifadelerini kullandı.

“Yerel seçimlerin yükü biz gençlerin omuzlarında“

“HER GEÇEN GÜN DAHA DA BÜYÜYORUZ“

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik Kolları Kandıra İlçe Başkanı Oğuzhan Uçar, “Başkanımız Emre Andız ve İl Yöneticilerimiz göreve geldikleri günden itibaren Kandıra İlçe Örgütüne desteklerini her zaman göstermişlerdir. Her fırsatta Kandıra’ya gelerek bizlerin yanında yer alıp çalışmalarımıza katılmışlardır. Bu anlamda kendilerine teşekkür ediyorum. Bizler de Kandıra İlçe Örgütü olarak yerel seçimlere hazırlıklarımız tamamladık. Yeni genç üye çalışmalarımız devam ediyor. Her geçen gün daha da büyüyoruz” diye konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu