Spor

Kocaelispor şampiyonluğu kutladı

11 yıllık hasrete son veren Kocaelispor’un TFF 2’nci lige yükselişi dün coşkuyla kutlandı

Ufuk Bagan- Ayten Duymuş (Hür Kocaeli) İzmit– Bir dönem süper ligde fırtınalar estirdikten sonra Bölgesel Amatör lige kadar düşen Kocaelispor’un 11 yıl aradan sonra 2’nci lige yükselişi bütün kenti sevince boğmuştu. Amatör kümeye düştüğü günlerde o dönem CHP Kocaeli Milletvekili olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, takımın yanında olmuş ve desteklerini esirgememişti. Bu yıl da Kocaelispor’a sonuna kadar destek veren Başkan Hürriyet’in yan sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da sonrasında takıma sahip çıktı.

Kocaelispor şampiyonluğu kutladı

Kocaelispor şampiyonluğu kutladı

 

BAYRAKLARIN İNDİRİLMESİ TEPKİ ÇEKTİ

Günler öncesinden başlayan kutlamaların ilk etabında CHP’liler yürüyüş yolunu Kocaelispor bayraklarıyla donatırken, geçtiğimiz günlerde Fatma Kaplan Hürriyet’in bayrakları indirilip yerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce hazırlanan bayrakların asılması tepkilere neden olmuştu.

Kocaelispor şampiyonluğu kutladı

Kocaelispor şampiyonluğu kutladı

KÖRFEZ’DE ŞAMPİYONLUK TURU

Tatsızlık kısa sürede giderildikten sonra şehirde adeta bayram havası estirildi. Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaelispor’un şampiyonluk kutlamaları dün gün boyunca devam etti. Sekapark içerisinde bulunan Maide Restoran’da verilen şampiyonluk yemeğinin ardından içinde Kocaelispor Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez, yöneticiler, futbolcular ve aileleri ile bazı basın mensuplarının bulunduğu yolcu vapuruna İzmit Körfezi turunda onlarca tekne eşlik ederken bir kısım medya mensubu da kendilerine tahsis edilen tekneden protokol vapurunu takip etti.

Kocaelispor şampiyonluğu kutladı

KUPA TÖRENİ VE ŞEHİR TURU

Körfez turunun ardından İzmit Vapur iskelesinde kurulan stantta Kocaelisporlu yöneticiler ve futbolcular taraftarlarla bütünleşti. Burada yapılan konuşmaların ardından 2’nci lig şampiyonluk kupası hep birlikte havaya kaldırıldı. Kupa töreni sonrası futbolcular ve yöneticiler, taraftarlarla birlikte şehir turu gerçekleştirdi.

Kocaelispor şampiyonluğu kutladı

Kocaelispor şampiyonluğu kutladı

 

CHP’LİLER OTOBÜSÜ DURDURUP MEŞALE YAKTI

Kocaelispor şampiyonluk kutlamalarına CHP İzmit İlçe binası önünden katılan CHP İzmit İlçe Kadın Kolları yöneticileri ve CHP’li üyeler Kocaelispor otobüsü CHP İlçe binası önüne geldiğinde aracı durdurup meşale yakarak BELSA Plaza’yı gösterdi. Bu sırada İzmit Belediyesi’nin dokuzuncu katında da meşaleler ateşlendi.

Kocaelispor şampiyonluğu kutladı

Kocaelispor şampiyonluğu kutladı

 

SOSYAL MESAFE HAK GETİRE

Kocaelispor’un şampiyonluk kutlamaları sırasında başta Hodri Meydan’lı gençler olmak üzere İzmit Vapur iskelesini dolduran taraftarlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın üstüne basa basa her gün vatandaşı uyardığı; Maske, mesafe ve hijyen kurallarını hiçe saydı. Taraftarların birbirlerine sarılmaları ve halay çekmeleri tepkilere neden oldu.

 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu