Yaşam

Sefa ve Serap evliler kervanında

İzmit’in sembol esnaflarından Mustafa Akbaş, oğlu Sefa’yı evlendirdi

Serap Çelik ile hayatını birleştiren Sefa Akbaş, kır düğünü esnasında kıyılan nikah ile sonsuz mutluluğa evet dedi. İzmit’te geniş bir kesim tarafından tanınan Mustafa Akbaş’ın oğlu Sefa Akbaş, hayatını Serap Çelik ile birleştirdi. Muhteşem bir kır düğünü ile sevenlerinin katılımıyla dünya evine giren genç çifti akrabaları ve sevdikleri en mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Sefa ve Serap evliler kervanında

MİSAFİRLERİNİ KAPIDA KARŞILADILAR

Davetliler; halay, çiftetelli, kasap oyunu, roman havası ile genç çiftin düğününü daha da güzelleştirirken Mustafa-Seher Akbaş çifti ile Nevriye- Uğur Çelik aileleri davetlilere ayrı ayrı teşekkür etti. Çiftin kına gecesi Karadenizliler Mahallesi Çarşıbaşı Caddesi’nde yapılırken düğün cemiyeti Yeşilova Mahallesi Palazoğlu Sokak Kandıra yolu üzerindeki The White düğün salonunda gerçekleştirildi. Düğünde davetlilere pilav üstü et, tatlı ve ayran ikram edildi. Çiçeği burnunda çift; ilk danslarını davetlilerin alkışları ile yaptı.

Sefa ve Serap evliler kervanında

GENÇ ÇİFTİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Davetlileri kapıda karşılayan Akbaş ve Çelik Aileleri kusursuz bir ev sahipliği yaptı. Düğün törenine; AK Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyeleri Şener İnce, Mehmet Çetin, Kocaeli Büyükşehir  Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Kocaeli Lokantacılar Odası Başkanı İlhan Haftacı, İDEBİR Başkanı Kenan Seyrek, İZKANDER Başkanı Ömer Özkan, KOVİAD Başkanı Kocagöz ve çok sayıda davetli katıldı.

Sefa ve Serap evliler kervanında

BOL ŞAHİTLİ NİKAH

Genç çiftin nikah şahitliğini ise gelinin ağabeyi Yunus Çelik, eşi Rümeysa Çelik, damadın ablası Kübra Üçüncü, eniştesi Murat Üçüncü, İş İnsanı İsmail Vural, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Kocaeli Lokantacılar Odası Başkanı İlhan Haftacı, İDEBİR Başkanı Kenan Seyrek, İZKANDER Başkanı Ömer Özkan, KOVİAD Başkanı Harun Reşit Kocagöz yaptı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet; genç çifte nikah hediyesi Türk Bayrağı, Kocaelispor armalı hediyelik yastık ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk baskılı resmi, nikah memuru takdim etti.

Sefa ve Serap evliler kervanında

“ALLAH İKİ CİHAN SAADETİ VERSİN”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, gençleri tebrik ederek “Allah size iki cihan saadeti versin. birbirinize çok yakışmışsınız. Böyle güzel bir günde Allah size sevgi, saygı, sadakat içerisinde en önemlisi de sabır versin. İşte bunları yerine getirdiğinizde Allah’ın izniyle bu birliktelik ahirete kadar uzanan bir süreç olur. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın başkanımızın da yeni çiftimize ve misafirlerimize en içten sevgi ve saygılarını iletiyorum. Bu güzel günde sizlerin ülkenin çok daha güzel gelecek yarınlarına ulaşmanızı Cenabı Allah’tan ulaşmanızı diliyorum” dedi.

Sefa ve Serap evliler kervanında

 

 

 

 

 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu