Güncel

Yeni seçilen başkanı tebrik ettiler

Kaplan ve ekibinden KARBAFED’e hayırlı olsun ziyareti

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyon Başkanlığına yeni seçilen Av. Gökhan Atılgan’a Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yaklaşık 45 dk süren görüşmede Artvin’in güzel tarafları konuşuldu.

KOGECE Başkanı Cemal Kaplan ; “Sayın Başkan Gökhan Atılgan yeni seçilmiş olduğunuz. KARBAFED Başkanlık görevinizde şahsınıza ve yönetim kurulunuza üstün başarılar diliyorum. Öncelikle önceki başkan Mikail Kalyoncu beye çok teşekkür ediyorum. Kocaeli basınını Artvin kültür gezisine götürmüştü. Bizleri Artvin güzellikleri ile tanıştırdı. Bizler Kocaeli basını olarak her birimizi Artvin anıları ile yükledi. Bizler uygun göreceğiniz tarihlerde tekrarını bekliyoruz” dedi

Yeni seçilen başkan Gökhan Atılgan ; “Sayın başkan Cemal Kaplan ve yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. KARBAFED başkanlığına seçildikten sonra değerli basınla bir araya gelerek projelerimiz anlatacağız. Toplantı tarihimiz 01.06.2024 Tarih ve saat 10.30. Federasyon merkezimizde yeni projelerimizi  anlatacağız. Tüm Kocaeli basınını davet ediyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu