Yaşam

Beyza ve Yusuf’un en mutlu günü

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy’un Kızı Beyzanur Dünya Evine Girdi

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy’un kızı Beyzanur ÖZSOY, 10 Ağustos 2024 Cumartesi tarihinde düzenlenen düğün töreniyle hayatını Yusuf BÜYÜKÖZSOY ile birleştirdi. Gölcük’ün seçkin simalarının da katıldığı düğün, ailelerin ve davetlilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti.
Yeniköy’de bir araya gelen davetliler, çiftin mutluluğuna ortak olurken, düğün töreni boyunca yaşanan sevinç dolu anlar dikkat çekti. Beyzanur ve Yusuf’un bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmayan dostları, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.
Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, kızının bu özel gününde mutluluğunu paylaşan tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Kızımız Beyzanur ve değerli damadım evladım Yusuf’un bu güzel birlikteliklerinin ömür boyu devam etmesini diliyorum. Onların her zaman yanındayım” dedi. Başiskele Yeniköy’de gerçekleştirilen düğüne Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz BAYAT, Saadet Partisi GİK Üyesi Recep SARIDOĞAN, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer MUTLU, Saadet Partisi İlçe Başkanları, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve birçok davetli katıldı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu