Yaşam

Dillere destan düğün

Hilal Hüma Sarı ve Onur Erdoğan dünya evine girdi

Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı ve eşi Yasemin Sarı’nın kızı Hilal Hüma Sarı ile Mehmet Erdoğan ve eşi Kadriye Erdoğan’ın oğlu Onur Erdoğan bugün gerçekleştirilen düğünün ardından dünyaevine girdi. Genç çiftin düğün törenine protokolden geniş katılım oldu.
Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı ve eşi Yasemin Sarı’nın kızı Hilal Hüma Sarı ile Mehmet Erdoğan ve eşi Kadriye Erdoğan’ın oğlu Onur Erdoğan bugün Başiskele’de bulunan Tryp by Wyndham Otel’de gerçekleştirilen görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Gözlerinden mutlulukları okunan çifti sevenleri yalnız bırakmadı.

Dillere destan düğün

PROTOKOLDEN GENİŞ KATILIM
Sarı ve Erdoğan ailesini mutlu günlerinde; Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysal Tipioğlu, CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Eski Bakan ve Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, TBMM Eski Başkanvekili Haydar Akar, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Birleşik Metal-İş Sendikası Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu, Brisa Genel Müdürü Haluk Kürkçü, Pirelli İnsan Kaynakları Müdürü Francesca Ballabene, Özka Lastik Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Kanık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Berna Abiş, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman da katıldı.

Dillere destan düğün

‘EVET’ DEDİLER
İlk olarak kalabalık misafirlerin arasından salona giren genç çift nikah töreni için yerlerini aldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın kıydığı nikahta genç çiftin bir ömür boyu mutluluğa evet demesinin ardından Kocaeli Valisi İlhami Aktaş genç çifte nikah cüzdanlarını takdim etti. Büyükakın çiftin nikah kıyımını gerçekleştirdikten sonra, “Salona girdiğiniz andan itibaren ellerinizin birbirinden hiç ayrılmadığını farkettim ömür boyu ellerinizi hiç birbirinizden ayırmayın mutlu olun” diye konuştu.

Dillere destan düğün

VALİ AKTAŞ’IN KOCAELİ’DEKİ İLK NİKAH ŞAHİTLİĞİ
Kocaeli Valisi İlhami Aktaş genç çifte nikah cüzdanlarını takdim ederken, “Kocaeli’de ilk nikah şahitliğim bir ömür boyu sizlere mutluluklar diliyorum” dedi. Aktaş’ın ardından konuşan Türk- İş Genel Başkanı Ergün Atalay ise genç çifte mutluluklar diledi.

SARI TEŞEKKÜR ETTİ
Nikah töreninin ardından protokol ile fotoğraf çekilmek için sahneye gelen Lastik- İş Genel Başkanı Alaaddin Sarı, “Ben bugün bizi yalnız bırakmayan tüm nikah şahitlerimize, eşimize, dostumuza, yakınlarımıza teşekkür ediyorum. Uzaktan yakından gelerek bizleri bu güzel günümüzde onurlandıran dostlarımız iyi ki varsınız teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu