Sanat

Ankaralı Ayşe büyüledi

Taşköprü Festivali’nde muhteşem konser akşamı

Derince Belediyesi’nin bu yıl 27-28-29 Eylül tarihlerinde düzenlediği 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali İshakçılar Yağlı Pehlivan Güreşleri, bölge halkını ve güreş camiasını bir araya getirdi. İlk gün gerçekleşen bando eşliğinde kortej yürüyüşü ve mevlid-i şerif programlarının ardından ikinci gün etkinlikleri de dolu dolu geçti. 28 Eylül Cumartesi günü gerçekleşen ikinci gün programlarında ilk olarak çocuk şenlikleri vardı. Saat 11.00’de başlayan Çocuk Şenlikleri’nde çocuklar aileleriyle birlikte alana gelerek eğlenme fırsatı buldu. Kendileri için hazırlanan oyun alanlarında eğlenerek zaman geçiren minikler gönüllerince bir gün geçirme fırsatı buldu.

Ankaralı Ayşe büyüledi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANKARALI AYŞE KONSERİ

Derince Belediyesi’nin Derince Taşköprülüler Derneği, Çavuşlu Köyü Yardımlaşma Derneği ve İzmit Taşköprülüler Derneği ile birlikte İshakçılar Er Meydanı’nda düzenlediği ikinci gün etkinliklerinin akşam bölümünde konser coşkusu vardı. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Derince Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Nuri Paşa, Mehmet Turan ve Taner Elyıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Kızıltaş, CHP Derince İlçe Başkanı Taşkın Çağatay Yamen, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, güreş camiasının önde gelen isimleri, dernek başkan ve yöneticileri ile vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde sahne alan Ayşe Dinçer adeta müzik ziyafeti sundu.

Ankaralı Ayşe büyüledi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GÖKÇE’DEN TEŞEKKÜR

Yaklaşık on bin kişinin takip ettiği konserde Türk Halk Müziği’nin önde gelen isimlerinden Ayşe Dinçer, muhteşem bir programa imza attı. Ankaralı Ayşe olarak bilinen ünlü sanatçı Ayşe Dinçer’in sahne aldığı konser İshakçılar’da coşku içerisinde geçerken, ünlü sanatçı birbirinden güzel eserler seslendirdi. Ankaralı Ayşe Dinçer’in seslendirdiği parçalar, festival alanında coşkulu bir atmosfer oluştururken, konser boyunca katılımcılar, şarkılara eşlik ederek müziğin tadını çıkardı. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe ise konserin sonunda kürsüye çıkarak sanatçıya çiçek takdiminde bulundu.

Ankaralı Ayşe büyüledi

“EN İYİSİNİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Programda konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, “Seçimden önce sizlere söz vermiştik. 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve İshakçılar Yağlı Pehlivan Güreşleri’ni bu sene en güzel şekilde yapacağız demiştik. Ekonomik zorluklara rağmen söz verdiğimiz gibi etkinliğimizi yapıyoruz. Köy halkımıza sanatçı olarak kimi istiyorsunuz diye sorduk ve aldığımız cevap doğrultusunda kıymetli sanatçımız Ayşe Dinçer’i sizlerle buluşturduk. Gerçekten programlarımıza dün çok iyi başladık, bu akşam da muhteşem bir konser yaşadık. Ayşe Dinçer’e çok teşekkür ediyoruz. Dernek başkanlarımız, muhtarlarımız, tertip komitemize de teşekkür ediyorum. İnşallah yağlı güreşlerimizi de en güzel şekilde sonuçlandıracağız. Siz istedikçe biz en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu