Güncel

Aktaşlar Yaşlılar Günü’nü kutladı

Vali Aktaş ve eşi Yaşlılar Günü kutlama programına katıldı

Gölcük, Kazıklı Kervansaray’da düzenlenen 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü programına katılan Kocaeli Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş’ın yanı sıra kutlamaya Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu, kurum personelleri, yaşlılar, çocuklar ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

Vali İlhami Aktaş eşi Songül Aktaş ile beraberindeki protokol üyeleri, ilk olarak Gölcük Prof. Dr. İsmail Barış Huzurevi çalışanlarının ve sakinlerinin hazırladığı Canlı Yeşilçam Film Afişleri Sergisini gezdi. Vali Aktaş ve eşi Songül Aktaş, sonrasında Gölcük Prof. Dr. İsmail Barış Huzurevi çalışanlarının ve sakinlerinin hazırlayıp sunduğu ve davetliler tarafından büyük beğeni toplayan ‘Biz Bize Biz Kime Benzeriz’ isimli tiyatro oyunu izledi, oyunculara ve çocuklara gül dağıttı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e plaket takdim eden ve 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü programında emeği geçen tüm kurumlara, personele ve huzurevi sakinlerine teşekkür eden Vali İlhami Aktaş, geçmiş ile bugün, bugün ile gelecek arasında köprü olan ulu çınarların Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladı.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu