Eğitim

Bir Öğrenci de Sen Okut

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Ardahan İli Hoçvan Dernekler Federasyonu’nun “Bir Öğrenci de Sen Okut, Geleceğine Işık Tut” sloganı ile düzenlediği eğitime destek buluşmasına katıldı

Merkezi İstanbul Esenyurt’ta bulunan Ardahan İli Hoçvan Dernekler Federasyonu (HOÇ-FED) eğitime destek buluşması kapsamında, “Bir Öğrenci de Sen Okut, Geleceğine Işık Tut” sloganı ile bir buluşma gerçekleştirdi. Çekmeköy’de düzenlenen programa katılan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe de eğitime yönelik atılan bu adımlara destek verdi. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’in ev sahipliğinde HOÇ-FED’in düzenlediği eğitime destek buluşmasında bir de konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe önemli mesajlar verdi.

Bir Öğrenci de Sen Okut

Başkan Gökçe programla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Bir Öğrenci de Sen Okut, Geleceğine Işık Tut Eğitime Destek Buluşması’nda, çocuklarımızın daha iyi eğitim almaları adına duyarlılık oluşturmak için fikirlerimizi paylaştık. Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir, Çekmeköy Belediye Başkanımız Orhan Çerkez, Sarıyer Belediye Başkanımız Oktay Aksu, Sancaktepe Belediye Başkanımız Alper Yegin ile birlikte katıldığımız etkinlikte eğitime destek konusunda farkındalık oluşturulmasına vesile olan HOÇ-FED’in Yönetim Kurulu Başkanı Derviş Arslan ve kıymetli federasyon temsilcilerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu