Sanat

‘Sanatta Hayat Var’

‘Sanatta Hayat Var’ projesi kapsamında gerçekleştirilen ilk karma serginin tanıtımı, Ortaköy Tarihi Hüsrev Kethüda Hamamı'nda düzenlenen özel bir davetle yapıldı

Hem tanınmış sanatçılar hem de yeni yetenekler için kendilerini ifade etme olanağı tanıyarak, Türkiye’nin sanat hayatına yeni bir soluk getiren online sanat galerisi İVA SanatHayat Holding ve Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans’ın sponsorluğunda ‘Sanatta Hayat Var’ adlı yeni bir proje hayata geçirdi. Projenin ilk çıktısı olarak 17-27 Ekim tarihlerinde Ortaköy Tarihi Hüsrev Kethüda Hamamı‘nda ziyaretçilerle buluşacak olan ve İva Sanat’ın ilk fiziksel sergisi olma özelliğini taşıyan karma serginin tanıtımı, sergi alanında düzenlenen özel bir gece ile yapıldı. Birçok yeni sanatçının eserlerine de ev sahipliği yapan sergi, geceye katılan davetlilerden tam not aldı.

“İVA SANAT, TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN TAM 41 SANATÇININ BİRBİRİNDEN DEĞERLİ ESERLERİNİ BİR ARAYA GETİRİYOR”

'Sanatta Hayat Var'

‘Sanatta Hayat Var’ Karma Sergi açılış konuşmasını gerçekleştiren İva Sanat Genel Koordinatörü Seçil Aydın, “İva Sanat olarak, sanatı dijital çağın yenilikleriyle buluşturmak ve dijital sanat pazarında öncü bir rol üstlenmek üzere, yeni nesil bir online sanat galerisi olma hedefiyle yola çıktık. Bu hedef doğrultusunda, sanatın farklı disiplinlerini modern dünyayla buluşturarak, sanatı daha erişilebilir, daha dinamik ve herkes için ulaşılabilir hale getiriyor ve bu platformda, sanatçılar için özgün bir vitrin, sanatseverler içinse keşif dolu bir yolculuk sunuyoruz. İva Sanat’ın dijital platformunda yer alan sanatçılarımızın ilk kez fiziksel olarak buluştuğu karma sergimiz, Türkiye’nin dört bir yanından tam 41 sanatçının birbirinden değerli eserlerini bir araya getiriyor. Bu projeyi hayata geçirmemizde çok önemli bir rol oynayan, yalnızca sponsorumuz değil, aynı zamanda proje ortağımız olan ve her adımda bize desteğini hissettiren Hayat Holding ve Hayat Finans’a, bu anlamlı yolculukta yanımızda oldukları için teşekkür ediyoruz” dedi.

'Sanatta Hayat Var'

“SANATIN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜNÜ GENİŞ KİTLELERLE BULUŞTIRMAK İSTİYORUZ”

Lansman gecesinde konuşan Hayat Global Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Direktörü Çağlayan Kent ise şunları söyledi: “Amacımız sadece kaliteli ürün ve hizmetler sunmak değil, aynı zamanda nesiller boyu fayda sağlama vizyonumuz ile topluma değer katmak. Bu vizyonu, yeni nesil dijital finansal hizmetlere herkesin erişmesini sağlamak amacıyla kurulan Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans ile bir adım ileri taşımıştık. Şimdi Hayat Finans’ın bankacılık ve finansal hizmetler açısından sağladığı erişim kolaylığını, onların desteğini de yanımıza alarak sanat alanına taşıyoruz. Sanatın birleştirici gücünü daha geniş kitlelerle buluşturma yolunda attığımız önemli bir adım olan ‘Sanatta Hayat Var’ projesiyle, sanat alanında da erişilebilirliği desteklemekten büyük gurur duyuyoruz. Sanatın yaşamın her alanına nüfuz etmesini, Hayat Holding’in topluma olan katkılarının bir yansıması olarak görüyor ve bu değerli projenin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu