Yeme & İçme

Lezzet ve gıda güvenliğinin buluşma noktası

Amasya Et Ürünleri, gıda güvenliği ve hijyen odaklı üretimiyle, yüksek kalitede et ürünleri sunma ilkesini benimseyerek; geleneksel lezzetleri çiftlikten sofraya tüketicileriyle buluşturuyor

Anadolu’nun verimli topraklarından gelen geleneksel lezzeti, kalite ve hijyen esaslı modern üretim teknikleriyle birleÅŸtiren Amasya Et Ãœrünleri, yüksek kalitede et ürünlerini tüketicisiyle buluÅŸturuyor. “Kaynağı belli et” mottosuyla, tüketicilere güvenli ve izlenebilir ürünler sunan Amasya Et Ãœrünleri, besiden paketlemeye kadar tüm aÅŸamalarda hijyen ve sanitasyon kurallarını uygulayarak, tüketicilere güvenilir ve kaliteli et ürünleri sunmayı hedefliyor. SaÄŸlıklı koÅŸullarda yetiÅŸen hayvanlardan elde edilen etler, hijyenik koÅŸullarda kesiliyor ve iÅŸleniyor. Amasya Et Ãœrünleri, gıda güvenliÄŸini en üst seviyede tutarak, etleri doÄŸru sıcaklıkta saklayıp taşırken, ambalajlama ve etiketleme süreçlerinde de tüketicilerin saÄŸlığını korumayı hedefliyor.

Lezzet ve gıda güvenliğinin buluşma noktası

Çiftlikten Sofraya, Hijyenik Bir Yolculuk

Amasya Et Ãœrünleri, “Önce iyi et olacak” sloganıyla, hayvanların saÄŸlıklı koÅŸullarda yetiÅŸtirilmesinden kesim süreçlerine, etin saklanmasından taşınmasına kadar tüm aÅŸamaları titizlikle yürütüyor. Hayvanlar veteriner hekimler tarafından düzenli olarak kontrol ediliyor ve saÄŸlık taramaları yapılıyor. Kesim iÅŸlemleri ise modern ve hijyenik üretim hatlarında, helal gıda ÅŸartlarına uygun ÅŸekilde uzman ekipler tarafından gerçekleÅŸtiriliyor. Etleri, soÄŸuk zincir kırılmadan uygun sıcaklıklarda saklayan ve taşıyan Amasya Et Ãœrünleri, mikrobiyal kontaminasyonu önlemek adına, üretim süreçlerinde uluslararası standartlara uygun olarak özel önlemler de alıyor. Tüm bu aÅŸamalar, güvenli ve kaliteli et ürünlerini tüketicilerin sofralarına ulaÅŸtırmak amacıyla büyük bir özenle yönetiliyor. Amasya Et Ãœrünleri’nin özel lezzetlerini, 24 perakende maÄŸazası,  market.amasyaeturunleri.com.tr veya Tıkla Gelsin, Yemek Sepeti Mahalle, Trendyol Go, Hepsiexpress, Getir Çarşı ve Getir Büyük gibi lider e-ticaret kanallarından kolayca sipariÅŸ edebilirsiniz.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu