Güncel

Ercan’dan Gazeteciler Günü mesajı

"Onurlu bir şekilde toplum için çalışan gazetecilere minnettarız"

CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Gazetecilik mesleğini onurlu bir şekilde icra eden, toplum için çalışan herkese minnettarız. Gazetecilik mesleğinin gelecekte de bağımsızlıkla, etik değerlerle ve cesaretle sürdürülmesini temenni ediyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Bilgiye erişimin, özgür düşüncenin ve toplumsal bilincin artırılmasında önemli bir rol oynayan gazetecilerimizi 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutlu olsun. Gazetecilik, cesaret, özveri ve tarafsızlık gerektiren bir meslektir; halkın doğru bilgilendirilmesi için vazgeçilmez bir görevi üstlenmektedir. Ancak, bu değerli mesleğin mensupları, zaman zaman baskı, tehdit ve sansürle karşılaşmakta; hakları ihlal edilmektedir.

Bu nedenle, özgür ve bağımsız bir basının önemini bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Kalemini satmayan, gerçekleri savunan, tarafsız ve adil bir gazetecilik anlayışıyla çalışan tüm gazetecilerimizin özverisi, demokrasimizin ve toplumumuzun geleceği için kritik öneme sahiptir. Gazetecilik mesleğini onurlu bir şekilde icra eden, toplum için çalışan herkese minnettarız. Gazetecilik mesleğinin gelecekte de bağımsızlıkla, etik değerlerle ve cesaretle sürdürülmesini temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu