Siyaset

“Mart’ın sonu bahar”

Müttefiklerin İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, ‘Görevimiz İzmit’ dedi

İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, ‘Görevimiz İzmit’ konulu bilgilendirme ve koordinasyon toplantısını dün akşam Bekirpaşa’da bulunan Mevlana Kültür Merkezi’nde yaklaşık 1.500 kişinin katıldığı, proje tanıtımı öncesi fikir alışverişinin yapıldığı ve seçim kampanyasında görev almak isteyenlere bilgilendirme yapılan toplantıda, Türk bayrağı, CHP bayrağı ve bez pazar çantası dağıtıldı. Ayrıca toplantıda sosyal medya hesapları üzerinden de canlı yayın yapıldı.

YOĞUN KATILIM

Bilgilendirme toplantısına CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar, Tahsin Tarhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Engin Akbulut, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Ruhittin Sönmez ile İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İYİ Parti İzmit Belediye Başkan Aday Adayı Mümin Kozan, CHP eski milletvekilleri Hikmet Erenkaya, Sefa Sirmen, Erol Köse ve Mehmet Hilal Kaplan’ın yanı sıra CHP İzmit İlçe eski başkanları Alpaslan Seymen, Mehmet Ümit Küçükkaya, Selman Yıldırım, CHP ve İYİ Parti il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ROMANLARDAN  ÇİÇEK

Millet İttifakı’nın İzmit Adayı Hürriyet, partililer tarafından sokağın başında davul zurna ve meşalelerle karşılandı. Milletvekilleri Haydar Akar, Tahsin Tarhan ile birlikte kol kola salona doğru yürüyen Hürriyet’e partiler de eşlik etti. Mevlana kültür Merkezi önünde Roman vatandaşlar Hürriyet’i karşılayarak çiçek takdim etti.

“Mart’ın sonu bahar”

“Mart’ın sonu bahar”

“MİLLET İTTİFAKI’NIN MİMARI BURADA”

Programın açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Millet İttifakı’nın esas mimar burada. Gülümse İzmit Hürriyet geliyor. Biz buna inandık, sizler de inandınız. Bizimle ilgili yanlış telaffuzlarda bulunan liderler var. Cumhurbaşkanı, herkesin lideri ve babası olmalıdır. Bize zillet ittifakı diyorlar. Bunlar milletin öz çocuklarıdır. Sen çok aldın, ben az aldım diye değil, bir değişimin içinde olmak için biz buradayız” dedi.

“Mart’ın sonu bahar”

“EŞKIYANIN NEREYİ BASACAĞI BELLİ OLMAZ”

Yıldız’ın ardından söz alan CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Bugün bu coşkuyu görünce 31 Mart’ta bu işin kesin olarak bittiğini gördüm. Ama bu coşku bizi gevşetmesin. 31 Mart’a kadar gerekirse 24 saat çalışacağız. Eşkıyanın gece nereyi basacağı belli olmaz. Bunlardan her şey beklenir. Biz her şeye hazırlıklıyız. Sandıklara sahip çıkacağız. Millet İttifakı’nı Kocaeli’de ve İzmit’te başarılı yapacağız. Bunu ben değil siz yapacaksınız. Size sonsuz güveniyorum. Leyla Atakan ile başlayıp Erol Köse, Sefa Sirmen, Hikmet Erenkaya ve Fikret Toker  ile devam eden bir sosyal belediyecilik anlayışımız var. Şimdi İzmit’e bir kadın eli değecek” diye konuştu.

“MART’IN SONUNU BAHAR YAPACAĞIZ”

Sarıbay’ın ardından kürsüye gelen Hürriyet, “Beni çok heyecanlandırdınız. Sevilmek çok güzel bir şey. Bu kadar büyük bir toplantı olacağını ben de tahmin etmemiştim. Yola çıktığımda inancım tamdı. Ama bundan sonra sizin inancınız ve kararlılığınız benim inancımı bin kat arttırdı. Hepimiz buraya Mart’ı sonunu bahar yapmaya geldik. Artık salonlara sığmıyoruz. Bugün anlaşıldı bundan sonra toplantılarımızı kapalı spor salonlarında yapacağız” dedi.

“Mart’ın sonu bahar”

“KENTİN IŞIKLARI BİLEREK SÖNDÜRÜLDÜ”

“İzmit’i bulunduğu konumdan daha iyi yere getirmek için ortak akıl ile hepimizin amacı olacak” diyen Hürriyet, “İzmit’i yeniden ayağa kaldırmak için omuz omuza yürüyeceğiz. 15 yıl içinde bu kentin ışığı ne yazık ki bilerek söndürüldü. İzmit sıradan bir şehir haline geldi. Ben yaptım oldu anlayışında bir belediyecilik hakim. Vahşi betonlaşma almış başını gidiyor. Çocukların yeşile ve maviye hasret kaldığı bir dönemden geçiyoruz” diye konuştu.

“SÖZÜM SÖZ İZMİT’İ BİRLİKTE KURACAĞIZ”

Hürriyet, “İzmit içinde yer alan büyük kuruluşlar bir bir kepenk kapatıyor. Bu şehri yönetenler seyrediyor. Biz çözüm belediyeciliğini, halkçı belediyeciliği ortaya koyacağız. Amacımız İzmit’i bir araya getiren herkesin hayatını kolaylaştırmak. Sözüm söz yaşamaktan gurur duyduğumuz İzmit’i birlikte kuracağız. Ülkede huzur, yerel de huzur ve evimizde huzur hakim olacak. Şeffaf ve hesap veren olacağız. Kaynakları yerinde ve adil kullanacağız. Asla israf etmeyeceğiz. Kaynakları vatandaş için kullanacağız” açıklamasını yaptı.

“Mart’ın sonu bahar”

“KÖYLERİMİZİ KALKINDIRACAĞIZ”

Okullara ve eğitime sonuna kadar destek vereceklerini belirten Hürriyet, “Köylerimizi kalkındıracağız. Kentsel dönüşümde mağdur etmeden yerinde dönüşüm sağlayacağız. Spor faaliyetlerinde öncü olacağız. Yaşayan şehir, güvenli şehir, vizyon sahibi, festival kenti, cazibe kenti İzmit’i kurmak için sizin desteğinizle seçim gününe kadar çok çalışacağız. Size söz 5 yıl sonra asfalt döken belediye başkanı olmayacağım” dedi.

“Mart’ın sonu bahar”

“KAÇ AİLE VARSA ZİYARET EDECEKSİNİZ”

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, Fatma Kaplan Hürriyet’e, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Engin Akbulut’a ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök’e seçim sandık kurulları listelerini teslim etti. Çakar, “Sandık kurullarında görevli olan arkadaşlarımıza sandık kurulu listelerini teslim ediyoruz. Her sandık kurulu temsilcisi, listesinde bulunan kaç aile varsa tek tek ziyaret edecek. Her sandık kurulu temsilcisi, görevlisi olduğu sandığın komutanı olacak” diye konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu