Siyaset

“Siyah plakalı araçlar itibarımızdır”

CHP Meclis Üyesi Mehmet Ümit Küçükkaya, “Kimisine göre itibar saraylardır, korumalardır. Kimisine göre çöp kamyonundaki siyah plakalardır. Bizim için itibar çöp kamyonundaki siyah plakalardır” dedi

CHP Meclis Üyesi Mehmet Ümit Küçükkaya,  İzmit Belediye Meclisi Ekim ayı ikinci birleşiminde yaptığı konuşmada, “Hayrettin beyin bütçe gibi matematik konusunda ‘Duyduk, ettik’ gibi ifadeler kullanması bilimsel değil. İzmit Belediyesinin Basın Yayın bütçesini eleştirirken Körfez ve Gebze’nin rakamlarına baktınız mı? Kıyas bile kabul etmez.
“KİMİNE GÖRE İTİBAR SARAYLARDIR”
İtibar kişiye göre değişir. Kimisine göre saraylardır, korumalardır. Kimisine göre çöp kamyonundaki siyah plakalardır. Bizim için de çöp kamyonundaki siyah plakalardır. İzmit Belediyesinin bu kadar siyah plakasının olması İzmit Belediyesinin itibarıdır. 24 Milyon Lira araç bakımı olarak bakıp fazladır diyebilirsiniz ama o araçları yıllardır sizin kiraladığınız gibi aylık 45 milyon lira verdiğiniz için bu rakamları söylemezsiniz.
“ELİMİZİ VİCDANIMIZA KOYACAĞIZ”
55 milyon lira kredi istediğimizde araçlar 85 bin liraydı, bugün 850 bin lira. Bütçeler eleştirilebilir ama elimizi de vicdanımıza koyacağız. İzmit Belediyesi Cedit’te kentsel dönüşünü bakanlığa verdi ama Gebze Belediyesi de metro projesini bakanlığa verdi. Çınar Evler Projesi kentsel dönüşüme uygun projelerden bir tanesi değil midir?
“HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi son 5 yılda 525 daire verdi. Biz beşte biri büyüklükte bir belediye olarak 126 bina teslim ettik. İzmit Belediyesi ödevini iyi yapmıştır. Cumhuriyeti seven insanları Festivallerimize, etkinliklerimize davet ediyoruz. Bütçemiz kentimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu