Kartepe’deki Çocuk Parkı Tehlike Saçıyor!

Kartepe Dumlupınar Mahallesi’nde Bulunan Çocuk Parkında Güvenlik Sorunu
Kartepe ilçesi, Dumlupınar Mahallesi Sabancı Caddesi üzerinde, Çiçekçi Sokak’ta bulunan çocuk parkı, mevcut durumu itibarıyla çocuklar için ciddi bir tehlike arz etmektedir.
Park alanında yer alan bazı beton temeller ve bordür taşları zeminden belirgin şekilde çıkıntı yapmaktadır. Bu durum, özellikle koşup oynayan küçük çocukların bu çıkıntılara takılarak düşmesine, yaralanmasına ya da bir yerlerini çarpmalarına neden olabilecek ciddi bir risk oluşturmaktadır. Ayrıca park alanına gelişigüzel yerleştirilmiş bordür taşları, işlevsiz olmalarının yanı sıra hem görsel açıdan rahatsızlık vermekte hem de çocukların güvenliği açısından olumsuz bir durum yaratmaktadır.
Mahalle sakinleri olarak çocuklarımızın güvenli bir şekilde vakit geçirebileceği, oyun oynarken sağlıklarını tehlikeye atmayacak bir oyun alanı talep ediyoruz. Bu nedenle, söz konusu çocuk parkında gerekli düzenleme, bakım ve onarım çalışmalarının bir an önce başlatılması için yetkililere sesleniyoruz.
Çocuklarımızın güvenliği hepimizin önceliği olmalı. Gerekenin yapılmasını bekliyoruz.