Güncel

Çanakkale’de orman yangını: Boşaltılan köy sayısı 3’e çıktı

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, alevlere havadan ve karadan müdahale ediyor. Çanakkale Valiliği, risk altındaki bölgelerinde, yurttaşların can güvenliğini sağlamak amacıyla tedbiren tahliye işlemlerine

başlandığını bildirdi.

Çanakkale‘nin Ayvacık ilçesinde çıkan orman yangınına 4 uçak, 6 helikopter, 24 arazöz, 12 su ikmal aracı, 16 itfaiye aracı, 3 ilk müdahale aracı, 6 dozer, 5 treyler, 11 dış kurum desteği ve 220 personel ile karadan yoğun şekilde müdahale sürüyor. Alevlerin yaklaştığı Aşağıl köyü de tedbiren boşaltıldı. Tuzla ve Naldöken ile birlikte boşaltılan köylerin sayısı 3’e yükseldi.

TUZLA KÖYÜ’NDE YÜRÜMEKTE ZORLANAN KADINI JANDARMA SIRTINDA TAŞIDI

Öte yandan boşaltılan Tuzla köyünde oturan kişi kadının tahliyesine jandarma ekipleri yardım etti. Ekipler yürümekte güçlük çeken kadını omuzlarına alarak evden çıkardı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu