Siyaset

Beykoz Belediyesi’nde İhale Kaosu: Müfettişler Gece Yarısına Kadar Dosya İnceledi!

CHP’li Beykoz Belediyesi’ne soruşturma: İhale dosyaları teslim edildi

Usulsüzlük iddialarıyla ilgili belgeleri toplayan müfettişler ve mali polis, belediye başkan yardımcıları ile müdürleri de ifadeye çağırdı.Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Beykoz Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında mülkiye müfettişleri, mali polis eşliğinde belediye binasına gelerek 8 firmayla ilgili ihale dosyalarının incelenmek üzere teslim edilmesini talep etti.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Beykoz Belediyesine müfettişler girdi” iddialarının doğru olmadığını belirterek, “Savcılık yazılı olarak evrakları istedi, belediye de bu belgeleri teslim etti” dedi.

Kısa Dalga’dan Altan Sancar’ın haberine göre, müfettişler saat 18.00 civarında belediyeye giderek gece yarısına kadar ihale dosyalarının hazırlanmasını talep etti.

Usulsüzlük iddialarıyla ilgili belgeleri toplayan müfettişler ve mali polis, belediye başkan yardımcıları ile müdürleri de ifadeye çağırdı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu