Güncel

Çocukların Renkli Dünyası 23 Nisan’da Hayat Buldu!

Pakmaya’da 23 Nisan Gökkuşağı Gibi Parladı!

Haber..Lerzan Göremen...23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl PAKMAYA  MUZAFFER İNCEKARA İLKOKUL’unda büyük bir coşkuyla ve unutulmaz anlarla kutlandı. Okul bahçesi, sabahın erken saatlerinden itibaren öğrenciler, öğretmenler ve velilerle dolup taştı. Adeta bir bayram alanına dönüşen okulda, rengârenk süslemeler, bayraklarla donatılmış sahne ve coşkulu müzikler, atmosferi bambaşka bir boyuta taşıdı.

Tüm velilerin ve öğretmenlerin büyük bir heyecanla izlediği programda öğrenciler, hazırladıkları dans gösterileri, koro performansları ve tiyatro sunumlarıyla adeta göz kamaştırdı. Her biri özenle hazırlanmış bu gösteriler, hem duygusal anlara sahne oldu hem de seyircilerden büyük alkış topladı.

Çocukların neşesiyle daha da güzelleşen bu anlamlı günde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu bayramın ruhu, herkesin yüreğinde bir kez daha hissedildi. Katılımın yoğunluğu ve gösterilerin görkemi, 23 Nisan’ı sadece bir kutlama değil, aynı zamanda bir milletin geleceğine olan güvenin en güzel ifadesi haline getirdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu