Yeme & İçme

Derince Kent Lokantası’nda Ramazan Boyunca Ücretsiz İftar İkramı!

Derince Kent Lokantası’nda Gönül Sofraları Kuruluyor

Ramazan ayı boyunca iftarda ücretsiz olarak hizmet veren Derince Kent Lokantası’nda gönül ve bereket sofraları kuruluyor

ÜCRETSİZ YEMEK İKRAMI

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmete sunduğu Kent Lokantası Ramazan ayı boyunca ilçede dayanışmanın merkezi oluyor. Birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği bu kutlu ay boyunca iftarlarda ilçe halkına ücretsiz yemek ikramı yapılan Derince Kent Lokantası’na vatandaşlar yine yoğun ilgi gösteriyor. Derince Belediye Başkanı Av.Sertif Gökçe ve Kocaeli Milletvekili Nail Çiler de iftarı Kent Lokantası’nda vatandaşlarla birlikte yaparak, bereket sofrasını paylaştı.

GÖKÇE VE ÇİLER’İN KATILIMIYLA

Kent Lokantası’nda ilk olarak vatandaşlara yemek dağıtımında bulunan Başkan Gökçe ve Milletvekili Çiler, sonrasında halkla birlikte iftar yaptı. Derince Kent Lokantası’nın pazar günleri hariç haftanın 6 günü iftar saatlerinde açık olduğunu belirten Başkan Gökçe, yaptığı değerlendirmede“Ramazan ayı boyunca iftarlarda ücretsiz hizmet veren Kent Lokantamızda, Milletvekilimiz Sayın Nail Çiler ile birlikte halkımızla beraber oruçlarımızı açtık. Huzur ve kardeşlik duygularının hakim olduğu bu mübarek ayda halkımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık “dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu