Moda

Gelinlikler görücüye çıkıyor

İstanbul Adile Sultan Yalısı mükemmel bir etkinliğe ev sahibi olacak

İlhan Kalpakçı (Hür Kocaeli) İzmit- Toplam 51 modacının katılımıyla 30 -31 Mart 2022 tarihinde Adile Sultan Yalısı’nda gerçekleÅŸecek olan 6’ncı Gelin, Damat Fashion Day ‘de eÅŸsiz gelinlik tasarımları gözler önüne serilecek.

Gelinlikler görücüye çıkıyor

GeçtiÄŸimiz yıl Wilma Elles, Özlem Yıldız, Ece Gürsel, Åžebnem Schaefer, İvana Sert, TuÄŸba Özay, Özge Ulusoy, Gizem Özdilli ve Zahide YetiÅŸ’in podyumda olduÄŸu etkinlik, Türkiye ve Avrupa’nın  en büyük gelinlik defilesi ünvanına sahip. Gelin Damat Dergisi bünyesinde ve imtiyaz sahibi Ferhat MuÄŸurtay organizatörlüğünde gerçekleÅŸen etkiliÄŸin  sunumunu ise bu yıl Ece Pirim ve Burak Törün yapacak.

Gelinlikler görücüye çıkıyor

MuÄŸurtay, “Türkiye’nin her bölgesinden ve yurtdışından katılan 51 modacı ile birlikte  büyük bir heyecanla 2022’nin gelinlik modasını sunmaya hazırlanıyoruz.  200’den fazla gelinlik modelinin sergileneceÄŸi defilemizde, 50 profesyonel mankenin yanı sıra, yine tanınmış birçok manken podyumda olacak. Evlenecek çiftleri Gelin Damat Dergisi’nin önerdiÄŸi 51 modacının tasarımlarını izlemeye Adile Sultan Yalısı’na davet ediyorum. Gelindamat.com adresinden online kayıt oluÅŸturup etkinliÄŸe ücretsiz katılım saÄŸlayabilirler veya tüm gün canlı yayınlarımıza katılabilirler ” dedi.

 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu