Güncel

“Rahmet ve Minnetle Anıyoruz”

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, yayınladığı bir mesajla Atatürk’ü andı

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefat yıl dönümünde yayınladığı mesajda, “O’nun Türkiye ve Türk Milleti için önemini vurgulayarak, rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

İl Başkanı Adem Koç, “Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84’üncü yıl dönümünde, O’nu minnet ve şükranla anıyoruz. O, bağımsızlığımızın, birlik ve beraberliğimizin simgesi, milletimizin geleceğini her zaman aydınlatacak bir meşale ve bizlere tam bağımsız, çağdaş bir devlet ve Cumhuriyeti armağan eden, tarihin akışını değiştirerek, yaşadığı çağa damgasını vuran, başarıları ile tüm insanlığın saygısını kazanan büyük bir devlet adamıdır.

“SIKINTIDAN KURTARMAK HEPİMİZİN GÖREVİ”

Her yönüyle modern ve çağdaş Cumhuriyetimizi yaşatmanın ve yüceltmenin hepimizin ortak sorumluluğu olduğunu hiçbir zaman unutamayız. Atatürk’ün vefatının bu yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kazanımları ve O’nun ilke ve inkılâpları ışığında; hoşgörü, birlik, beraberlik ve barış içinde yaşamak, modern dünya ailesinin en saygın üyeleri arasında olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin varlığı için çok çalışmak ve ülkemizi girdiği bu sıkıntıdan kurtarmak hepimizin temel bir görevidir. Sözlerime son verirken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu